Onze troeven? Steffi en Tom, broer en zus. Geen betere combinatie te vinden om vol passie een zaak uit te bouwen. Allebei zijn ze naar de koksschool geweest, Tom zag het gelijk groots en ging voor de koksopleiding terwijl Steffi koos voor de lekkere zoetigheid van patisserie en chocolade.
Onze keuken bestaat uit een variatie aan bekende Vlaamse klassiekers en wereldgerechten met de focus op kwaliteit en producten uit de streek. Het is dan ook een bewuste keuze om de menukaart eerder beperkt te houden met ruimte voor veel variatie en suggesties.
Omdat wij zelf vaak uit eten gaan en Christel onthaalmoeder is, vinden wij het niet meer dan normaal dat ook kindjes bij ons belangrijk zijn. Zo hebben wij enkele stoelen voorzien voor de kleinste, voldoende speelgoed en een springkasteel.
Carpaccio ‘t Prinske – Een klassieke rundercarpaccio met pecannoten, appel, truffelolie, groene olijven en afgewerkt met parmezaanse kaas.
Carpaccio werd bedacht in 1950 in Venetië, Italië. Giuseppe Cipriani, de eigenaar van Harry’s Bar in Venetië, had vele beroemde stamgasten waaronder een Venetiaanse gravin. Zij leed aan bloedarmoede en moest van haar dokter rauw rood vlees eten. Cipriani bedacht daarop de carpaccio-schotel. Hij noemde dit gerecht naar de schilder Vittore Carpaccio, van wie op dat moment een overzichtstentoonstelling werd gehouden in Venetië.
Als we 1 hoofdgerecht moeten kiezen waar iedereen telkens van verstelt staat is het wel hoe lekker onze videe is. Het is een vlaamse klassieker die telkens met veel complimenten onthaald wordt.
Ambachtelijk ijs – Wist je dat al ons ijs zelf bereid is met melk van de plaatselijke boer? We kiezen er dan ook bewust voor om geen kleur-, geurstoffen of bewaarmiddelen te gebruiken. Dit komt de smaak alleen maar ten goede.Ons aanbod in de vriestoog varieert van week tot week.