Aanbod

Zowel voor de lunch als het diner ben je hier welkom. Wil je genieten van een terrasje of een kop koffie? Dat kan!
't Prinske

Van alle markten thuis

Bij ’t Prinske kunt u genieten van een verse kop koffie, een verfrissend drankje, een hap om te eten of een lekker ijsje. Laat u verrassen door onze passie voor heerlijk eten en drinken maar ook door onze spontaniteit en huiselijkheid: iedereen is welkom!

Aquarel hamburgers
Bistro

Onze keuken bestaat uit een variatie aan bekende klassiekers met de focus op kwaliteit en producten uit de streek

Aquarel ijs op hoorntje
Ambachtelijk ijs

Ons ijs wordt huisgemaakt met melk van onze plaatselijke boer zonder toevoeging van kleur- en bewaarstoffen.

Aquarel bord
Feesten & traiteur

Wij verzorgen graag uw feest zowel bij ons in de zaak als op verplaatsing.

Huisgemaakt

Afhaal ijs

Wist je dat ons ijs ook afgehaald kan worden? Dit kan gaan van een bolletje tot liters ijs. Indien je grotere hoeveelheden wenst mee te nemen bestel je dit best op voorhand en kan je ook kiezen uit alle smaken.
Voor een bolletje ijs of coupe kan je op de ijsttoog de smaken terug vinden waaruit je kan kiezen.

Bekijk de folder
Verpakking liter ijs
groot of klein gezelschap

Feestzaal

Bij ’t Prinske denken we graag mee over jouw feest. We beschikken over een familietafel waar je met een 20 tal personen kan komen genieten van een heerlijke diner. Samen met onze kok Tom kan je op zoek gaan naar de perfecte menu die past bij de gelegenheid.

Heb je meer personen uitgenodigd op je feest? Ook dit is geen probleem, naast onze familietafel beschikken we over een volledig afgesloten zaaltje. Deze zaal is voorzien van eigen sanitair en drankbar. Aarzel niet en vraag gerust om meer uitleg aan een van onze medewerkers.

Zaal vooraan 't Prinske

Zaal vooraan

Voor feesten vooraan in de zaak worden de tafels vaak weg genomen en vervangen door sta tafels in combinatie met hapjes of een walking dinner. Hier passen een 40-tal personen in de zaal.

Decoratie familietafel

Familietafel

De familietafel grenst aan de open keuken en kan volledig afgesloten worden van de zaak. Hier kunnen tot 18 personen aan tafelen.

Feestzaal 't Prinske

Feestzaal

Deze zaal is voorzien van eigen sanitair en drankbar en kan gebruikt worden voor gezelschappen vanaf 18 tot 35 personen. Hier kan je ervoor kiezen om de dranken zelf in te schenken en gebruik te maken van een buffet in plaats van bediening aan tafel.

Iedereen welkom

Reserveer uw tafel

Maak hieronder uw reservatie door het aantal personen, de datum/tijd en uw mailadres in te vullen. Uw reservatie is enkel geldig na een bevestiging per mail van ons!